Private policy

Introduktion
Med denne fortrolighedspolitik informerer vi dig om behandlingen af ​​dine personoplysninger og de databeskyttelseskrav og rettigheder, du er berettiget til i henhold til artikel 13 i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer med hensyn til behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46 / EF (GDPR):
Til at begynde med en vigtig kendsgerning: Vi sælger aldrig din e-mail-adresse til tredjeparter - periode. Vi deler kun dine oplysninger med tredjeparter, som du udtrykkeligt accepterer at blive delt med. Vi tager din ret til privatliv alvorligt og vil have dig til at føle dig godt tilpas ved hjælp af vores platform (website, apps og andre digitale tjenester). Denne fortrolighedspolitik omhandler personligt identificerbare oplysninger (benævnt "Data" nedenfor), der kan indsamles af os på vores websted. Denne politik gælder ikke for andre enheder, som vi ikke ejer eller kontrollerer, eller personer, der ikke er vores medarbejdere, agenter eller inden for vores kontrol. Tag dig tid til at læse vores vilkår og betingelser.

1. Behandling af data
Dine data behandles af Samarkand Tours, Tasjkent, Usbekistan
Databeskyttelsesofficer hos Samarkand Tours er hr. Sherzod Eshmuradov, og du kan kontakte ham via e-mail ved hjælp af privacy@samarkandtours.com
Samarkand Tours behandler dine personlige data, som vi modtager fra dig som en del af vores forretningsforhold. Oplysningerne og dataene vedrørende dig er nødvendige for styringen af ​​din ordre / din reservation og yderligere tjenester.
Personoplysninger inkluderer dine personlige oplysninger (f.eks. Navn, adresse, kontaktoplysninger, nationalitet). Derudover kan dette omfatte ordre- / reservationsdata (f.eks. Betalingsordrer), data fra opfyldelsen af ​​vores kontraktlige forpligtelser (f.eks. Forsikringsoplysninger), reklame- og dokumentationsdata (f.eks. Browseroptegnelser), registerdata, billed- og lyddata (f.eks. Telefon optagelser), information fra din elektroniske kommunikation med os (f.eks. cookies) samt data til overholdelse af lovkrav.
Vær opmærksom på, at dit brugernavn, e-mail-adresse eller andre indlæg, du afgiver på dette websted, kan indeholde dit rigtige navn eller andre personligt identificerbare oplysninger og som et resultat kan blive vist på dette websted. Som mange platforme modtager vi muligvis også automatisk generelle oplysninger, der er indeholdt i vores serverlogfiler, såsom din IP-adresse og cookieoplysninger. Oplysninger om, hvordan reklame kan vises på dette websted (hvis overhovedet) er beskrevet nedenfor. Samarkand Tours bruger en tredjeparts betalingsgateway kaldet PayPal for at sikre, at dine personlige og følsomme kreditkortoplysninger er gemt sikkert. Dine kreditkortoplysninger lagres IKKE på Samarkand Tours, i stedet gemmes dine oplysninger sikkert og krypteres med PayPal. PayPal er fuldt PCI-DSS-kompatibelt, og for at overføre oplysninger mellem Samarkand Tour og PayPal bruger vi et 3bit SSL-certifikat fra Amazon. I lægmandssprog betyder det, at når du gemmer eller opdaterer dine kreditkortoplysninger på Samarkand Tours, gemmes disse oplysninger sikkert i PayPals fuldt sikre hvælvinger for at sikre, at dine oplysninger ikke kan bruges af ondsindede tredjeparter.
Samarkand Tours og dets medarbejdere kan ikke se dine kortholderoplysninger, da PayPal afkorter dine kreditkortoplysninger. Du kan tilføje, opdatere eller slette dine kreditkortoplysninger, når du vil; Rejsende skal besøge din indstillingsside, og operatører skal besøge din faktureringsside.

2. Brug af data, formål og juridisk grundlag for databehandlingen
Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR og den østrigske databeskyttelseslov (Datenschutzgesetz) til formålene og på det juridiske grundlag som beskrevet nedenfor:
Givet samtykke i henhold til artikel 6, punkt 1 a) GDPR, hvis du har givet os samtykke til at behandle dine personlige data. Ethvert givet samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes med fremtidig virkning. Opfyldelse af kontraktlige forpligtelser i henhold til artikel 6, punkt 1 b) DDR, som behandling af
dine personlige data udføres til ordrehåndtering / din reservation og udførelse af dine ordrer og alle aktiviteter, der kræves til driften og ledelsen af ​​en rejsemægler.
Opfyldelse af juridiske forpligtelser i henhold til artikel 6, punkt 1 c) GDPR, da behandling af personoplysninger kan være nødvendig med henblik på at opfylde juridiske forpligtelser i henhold til den østrigske føderale finanspolitiske lov (BAO) og den østrigske handelslov (UGB).
Til beskyttelse af legitime interesser i henhold til artikel 6, punkt 1 f) GDPR, som om nødvendigt inden for rammerne af afvejning af interesser fra os eller en tredjepart, kan data behandles af os eller af en tredjepart ud over den faktiske opfyldelse af kontrakten for at beskytte legitime
interesser (forudsat at du ikke har gjort indsigelse mod brugen af ​​dine data i henhold til artikel 21 i GDPR) f.eks
procedurer for direkte kundetilgang og gennemgang og optimering af behovsanalyse, reklame eller markeds- og opinionsundersøgelser, telefonoptegnelser (f.eks. kundesupport, klager)
høring af og dataudveksling med kreditbureauer til identifikation af misligholdelsesrisici
foranstaltninger til forretningsstyring og udvikling af tjenester og produkter;
foranstaltninger til beskyttelse af medarbejdere, kunder og ejendom
retsforfølgning.
Vi bruger muligvis Data til at tilpasse og forbedre din brugeroplevelse på dette websted og til at kontakte dig. Vi vil gøre en indsats for, at dine data ikke vil blive leveret til tredjeparter, medmindre:
(i) andet er bestemt i denne fortrolighedspolitik;
(ii) vi indhenter dit samtykke, f.eks. når du vælger at tilmelde dig eller fravælge deling af data;
(iii) en tjeneste, der leveres på vores websted, kræver interaktion med eller leveres af en tredjepart, eksempelvis en applikationstjenesteudbyder; (iv) i henhold til juridisk proces eller retshåndhævelse
(v) vi finder ud af, at din brug af dette websted er i strid med vores denne politik, vilkår og betingelser, andre retningslinjer for brug eller som det anses for rimeligt nødvendigt af os for at beskytte vores juridiske rettigheder og / eller ejendom;
(vi) eller (vi) dette websted er købt af en tredjepart, hvorved denne tredjepart vil være i stand til at bruge dataene på samme måde som vi kan som beskrevet i denne politik. I tilfælde af at du vælger at bruge links, der vises på vores websted til at besøge andre platforme, rådes du til at læse de fortrolighedspolitikker, der vises på disse websteder.

3. Modtagere af data
Vi overfører dine data til rejsearrangøren, der gennemfører den tur, du har bestilt.
Dine data kan derfor overføres til en part beliggende uden for EU (et ”tredjeland”), hvis den rejsearrangør, du valgte, er bosat i et tredjeland og / eller turen finder sted i et tredjeland.
Vi garanterer ikke, at omfanget af databeskyttelse i et tredjeland når det samme beskyttelsesniveau som inden for EU. Ved at vælge en rejsearrangør i et tredjeland / en tur, der finder sted i et tredjeland, er du opmærksom på, at overførsel af personoplysninger til et tredjeland er nødvendig for at opfylde kontrakten mellem dig og Samarkand Tours / eller gennemførelse af foranstaltninger, der er truffet på forhånd efter din anmodning (i henhold til artikel 49, punkt 1 b) GDPR) og / eller nødvendigt for indgåelse eller gennemførelse af en kontrakt, der er indgået i din interesse mellem Samarkand Tours og rejsearrangøren (i henhold til artikel 49 punkt 1 c) GDPR.
Vi deler personlige data med reklamepartnere, inklusive din e-mail-adresse, som en del af markedsføringen af ​​vores tjenester gennem tredjeparter (for at sikre, at relevante reklamer vises til den rigtige målgruppe). Vi stræber efter kun at dele e-mail-adresser i hashform for at muliggøre matching af din e-mail-adresse med en eksisterende kundedatabase, så din e-mail-adresse ikke kan bruges til andre formål.

4. Datalagringsperioder
Samarkand Tours behandler dine personoplysninger i hele forretningsforholdet (fra igangsættelse, udførelse indtil kontraktens ophør) og desuden i henhold til de juridiske opbevarings- og dokumentationsforpligtelser, der følger af den østrigske handelslov (UGB) og den østrigske føderale skattelov (BAO). De lovbestemte forældelsesfrister - i nogle tilfælde op til 30 år - i henhold til den østrigske generelle civillov (ABGB) skal tages i betragtning for datalagringsperioden.

5. Beskyttelsesrettigheder
I henhold til kapitel III GDPR har du ret til at få oplysninger om dine data eller til at begrænse behandlingen af ​​dem eller til at rette, slette dem, retten til indsigelse mod behandling og retten til dataportabilitet.
Desuden har du ret til at tilbagekalde ethvert samtykke givet til enhver tid med fremtidig virkning.
For så vidt databehandlingen er legitimeret af artikel 6, punkt 1 f) GDPR, har du ret til at gøre indsigelse mod brugen af ​​dine data i henhold til artikel 21 i GDPR.
Du kan udøve disse rettigheder ved at sende en e-mail til følgende adresse: privacy@samarkandtous.com eller telefonisk ved hjælp af et af numrene på vores Kontakt .
Klager kan sendes til den østrigske databeskyttelsesmyndighed (Österreichische Datenschutzbehörde), ww.dsb.gv.at.

6. småkager
Som mange platforme indstiller og bruger vi cookies til at forbedre din brugeroplevelse, såsom at bevare dine personlige indstillinger. Annoncer kan vises på vores platform og i så fald muligvis indstille og få adgang til cookies på din computer og er underlagt privatlivspolitikken for de parter, der leverer annoncen. Læs cookiepolitikken for Samarkand Tours

7. børn
Vi tillader ikke personer i alderen atten eller yngre at blive medlemmer af dette websted.

8. Redigering eller sletning af dine kontooplysninger
Vi giver dig muligheden for at redigere oplysningerne på din konto ved at logge ind på din konto. Du kan anmode om sletning af din brugerkonto ved at kontakte os. Indhold eller andre data, som du muligvis har givet os, og som ikke er indeholdt i din brugerkonto, såsom indlæg, der kan vises i vores fora, kan fortsat forblive på vores websted efter vores skøn, selvom din brugerkonto slettes. Se vores Vilkår og betingelser.

9. Ændringer i denne privatlivspolitik
Vi kan foretage ændringer i denne politik fra tid til anden uden underretning.

10. INGEN GARANTIER
Mens denne fortrolighedspolitik fastslår vore standarder for håndtering af Data og vi vil gøre en indsats for at opfylde dem, er vi ikke i stand til at garantere disse standarder. Der kan være faktorer uden for vores kontrol, der kan resultere i offentliggørelse af data. Som en konsekvens heraf fralægger vi nogen garantier eller erklæringer vedrørende vedligeholdelse eller hemmeligholdelsesaftale af data.

11. Kontakt Information
Hvis du har spørgsmål om denne politik eller vores platform, er du velkommen til at Kontakt.