Privacybeleid

Einführung
Met dit privacybeleid informeren we u over de verwerking van uw persoonsgegevens en de aanspraken en rechten op het gebied van gegevensbescherming waarop u recht hebt op grond van artikel 13 van de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG (AVG):
Om met een belangrijk feit te beginnen: we zullen uw e-mailadres nooit aan derden verkopen - punt uit. We zullen uw gegevens alleen delen met derde partijen waarmee u uitdrukkelijk instemt. We nemen uw recht op privacy serieus en willen dat u zich op uw gemak voelt bij het gebruik van ons platform (website, apps en andere digitale diensten). Dit privacybeleid behandelt persoonlijk identificeerbare informatie (hierna "gegevens" genoemd) die door ons op onze site kunnen worden verzameld. Dit beleid is niet van toepassing op andere entiteiten die we niet bezitten of controleren of personen die niet onze werknemers, agenten of onder onze controle zijn. Neem even de tijd om onze algemene voorwaarden te lezen.

1. Verwerking van gegevens
Uw gegevens worden verwerkt door Samarkand Tours, Tashkent, Oezbekistan
De functionaris voor gegevensbescherming bij Samarkand Tours is de heer Sherzod Eshmuradov en u kunt via e-mail contact met hem opnemen via privacy@samarkandtours.com
Samarkand Tours verwerkt uw persoonsgegevens die wij van u ontvangen als onderdeel van onze zakelijke relatie. De informatie en gegevens die op u betrekking hebben, zijn nodig voor het beheer van uw bestelling / uw boeking en aanvullende diensten.
Persoonlijke gegevens omvatten uw persoonlijke gegevens (bijv. Naam, adres, contactgegevens, nationaliteit). Daarnaast kan het hierbij gaan om bestel- / boekingsgegevens (bijv. Betalingsopdrachten), gegevens over de nakoming van onze contractuele verplichting (bijv. Verzekeringsgegevens), advertentie- en documentatiegegevens (bijv. Browserrecords), registergegevens, beeld- en geluidsgegevens (bijv. Telefoongegevens). opnames), informatie uit uw elektronische communicatie met ons (bijv. cookies) en gegevens om te voldoen aan wettelijke vereisten.
Houd er rekening mee dat uw gebruikersnaam, e-mailadres of andere opmerkingen die u op deze site doet, uw echte naam of andere persoonlijk identificeerbare informatie kunnen bevatten en als gevolg daarvan op deze site kunnen verschijnen. Zoals veel platforms, kunnen we ook automatisch algemene informatie ontvangen die is opgenomen in onze serverlogbestanden, zoals uw IP-adres en cookie-informatie. Hieronder vindt u informatie over hoe advertenties op deze site kunnen worden weergegeven (of helemaal niet). Samarkand Tours maakt gebruik van een externe betalingsgateway genaamd PayPal om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en gevoelige creditcardgegevens veilig worden opgeslagen. Uw creditcardgegevens worden NIET opgeslagen op Samarkand Tours, in plaats daarvan worden uw gegevens veilig opgeslagen en gecodeerd met PayPal. PayPal is volledig PCI-DSS-compatibel en om informatie tussen Samarkand Tour en PayPal over te dragen, gebruiken we een 3-bits SSL-certificaat van Amazon. In termen van leken betekent dit dat wanneer u uw creditcardgegevens opslaat of bijwerkt op Samarkand Tours, deze gegevens veilig worden opgeslagen in de volledig beveiligde kluizen van PayPal om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet kunnen worden gebruikt door kwaadwillende derden.
Samarkand Tours en zijn medewerkers kunnen de gegevens van uw kaarthouder niet bekijken omdat PayPal uw creditcardgegevens afkapt. U kunt uw creditcardgegevens toevoegen, bijwerken of verwijderen wanneer u maar wilt; Reiziger moet uw instellingenpagina bezoeken en operators moeten uw factureringspagina bezoeken.

2. Gebruik van gegevens, doeleinden en wettelijke basis van de gegevensverwerking
Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG en de Oostenrijkse wet op gegevensbescherming (Datenschutzgesetz) voor de doeleinden en op de rechtsgrond zoals hieronder uiteengezet:
Gegeven toestemming op grond van artikel 6, lid 1 a) AVG, als u ons toestemming hebt gegeven om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Elke gegeven toestemming kan te allen tijde met toekomstig effect worden ingetrokken. Voldoen aan contractuele verplichtingen op grond van artikel 6 punt 1 b) AVG, zoals de verwerking van
uw persoonsgegevens worden verwerkt voor het orderbeheer / uw boeking en de uitvoering van uw bestellingen en alle werkzaamheden die nodig zijn voor de werking en het beheer van een reismakelaar.
Voldoen aan wettelijke verplichtingen op grond van artikel 6, lid 1 c) AVG, aangezien de verwerking van persoonsgegevens nodig kan zijn om te voldoen aan wettelijke verplichtingen volgens de Oostenrijkse federale belastingwet (BAO) en het Oostenrijkse handelswetboek (UGB).
Voor de bescherming van gerechtvaardigde belangen op grond van artikel 6, lid 1 f) AVG, kunnen, indien nodig, in het kader van de belangenafweging van ons of een derde, gegevens worden verwerkt, door ons of door een derde, buiten de feitelijke nakoming van het contract, om legitiem te beschermen
belangen (op voorwaarde dat u geen bezwaar hebt gemaakt tegen het gebruik van uw gegevens op grond van artikel 21 AVG), bijv
directe klantbenaderingsprocedures en beoordeling en optimalisatie van behoefteanalyse, reclame of markt- en opinieonderzoek, telefonische gegevens (bijv. klantenondersteuning, klachten);
raadpleging van en gegevensuitwisseling met kredietagentschappen voor de identificatie van wanbetalingsrisico's;
maatregelen voor zakelijk beheer en ontwikkeling van diensten en producten;
maatregelen ter bescherming van werknemers, klanten en eigendommen;
maatregelen voor vervolging.
We kunnen gegevens gebruiken om uw gebruikerservaring op deze site aan te passen en te verbeteren en om contact met u op te nemen. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet aan derden worden verstrekt, tenzij:
(i) anders bepaald in dit privacybeleid;
(ii) we uw toestemming vragen, bijvoorbeeld wanneer u ervoor kiest om in of uit te schrijven voor het delen van gegevens;
(iii) een dienst die op onze site wordt aangeboden, de interactie vereist met of wordt geleverd door een derde partij, bijvoorbeeld een Application Service Provider; (iv) ingevolge een juridische procedure of wetshandhaving;
(v) we vinden dat uw gebruik van deze site in strijd is met ons beleid, deze algemene voorwaarden, andere gebruiksrichtlijnen of zoals redelijkerwijs noodzakelijk geacht door ons om onze wettelijke rechten en / of eigendommen te beschermen;
(vi) of (vi) deze site is gekocht door een derde partij, waarbij die derde de gegevens op dezelfde manier kan gebruiken als wij, zoals uiteengezet in dit beleid. In het geval dat u ervoor kiest om links te gebruiken die op onze site verschijnen om andere platforms te bezoeken, wordt u geadviseerd om het privacybeleid te lezen dat op die sites verschijnt.

3. Ontvangers van gegevens
Wij geven uw gegevens door aan de touroperator die de door u geboekte tour zal uitvoeren.
Uw gegevens kunnen daarom worden overgedragen aan een partij buiten de EU (een "derde land"), als de door u gekozen touroperator in een derde land woont en / of de tour plaatsvindt in een derde land.
We kunnen niet garanderen dat de schaal van gegevensbescherming in een derde land hetzelfde beschermingsniveau bereikt als binnen de EU. Door een touroperator in een derde land te kiezen / een tour die plaatsvindt in een derde land, bent u zich bewust van het feit dat de overdracht van persoonsgegevens naar een derde land noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen u en Samarkand Tours / of de uitvoering van precontractuele maatregelen die op uw verzoek zijn genomen (overeenkomstig artikel 49, lid 1 b) AVG), en / of noodzakelijk zijn voor het sluiten of uitvoeren van een contract dat in uw belang is gesloten tussen Samarkand Tours en de touroperator (overeenkomstig artikel 49 punt 1 c) AVG.
We delen persoonsgegevens met advertentiepartners, waaronder uw e-mailadres, als onderdeel van de marketing van onze diensten via derden (om ervoor te zorgen dat relevante advertenties aan de juiste doelgroep worden getoond). We streven ernaar om e-mailadressen alleen in gehashte vorm te delen om het koppelen van uw e-mailadres aan een bestaande klantendatabase mogelijk te maken, zodat uw e-mailadres niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

4. Bewaartermijnen voor gegevens
Samarkand Tours verwerkt uw persoonsgegevens voor de duur van de gehele zakelijke relatie (vanaf het begin, de uitvoering tot de beëindiging van het contract) en bovendien in overeenstemming met de wettelijke bewaar- en documentatieverplichtingen die voortvloeien uit de Oostenrijkse handelswet (UGB) en de Oostenrijkse federale fiscale wet (BAO). Voor de bewaartermijn moet rekening worden gehouden met de wettelijke verjaringstermijnen - in sommige gevallen tot 30 jaar - volgens het Oostenrijks Algemeen Burgerlijk Wetboek (ABGB).

5. Beschermingsrechten
Volgens hoofdstuk III AVG heeft u het recht om informatie over uw gegevens te verkrijgen of de verwerking ervan te beperken of te corrigeren, te verwijderen, het recht van bezwaar tegen de verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Bovendien heeft u het recht om elke gegeven toestemming op elk moment met toekomstig effect in te trekken.
Voor zover de gegevensverwerking wordt gerechtvaardigd door artikel 6 lid 1 f) AVG, hebt u het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens op grond van artikel 21 AVG.
U kunt deze rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar het volgende adres: privacy@samarkandtous.com of telefonisch via een van de nummers op onze Contact pagina.
Klachten kunnen worden gericht aan de Oostenrijkse gegevensbeschermingsautoriteit (Österreichische Datenschutzbehörde), ww.dsb.gv.at.

6. Koekjes
Net als veel andere platforms, plaatsen en gebruiken we cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, zoals het behouden van uw persoonlijke instellingen. Advertenties kunnen op ons platform verschijnen en, als dat het geval is, cookies op uw computer instellen en openen en is onderworpen aan het privacybeleid van de partijen die de advertentie leveren. Lees het Cookiebeleid van Samarkand Tours

7. Kinderen
We staan ​​geen personen van achttien jaar of jonger toe om lid te worden van deze site.

8. Uw accountgegevens bewerken of verwijderen
We bieden u de mogelijkheid om de informatie in uw account te bewerken door in te loggen op uw account. U kunt de verwijdering van uw gebruikersaccount aanvragen door contact met ons op te nemen. Inhoud of andere gegevens die u ons mogelijk hebt verstrekt en die niet in uw gebruikersaccount staan, zoals berichten die op onze forums kunnen verschijnen, kunnen naar eigen goeddunken op onze site blijven staan, ook al is uw gebruikersaccount verwijderd. Zie onze Algemene voorwaarden.

9. Wijzigingen in dit privacybeleid
We kunnen van tijd tot tijd wijzigingen aanbrengen in dit beleid zonder voorafgaande kennisgeving.

10. GEEN GARANTIES
Hoewel dit privacybeleid onze normen voor het onderhoud van gegevens vermeldt en we ons best zullen doen om hieraan te voldoen, kunnen we deze normen niet garanderen. Er kunnen factoren zijn buiten onze controle die kunnen leiden tot openbaarmaking van gegevens. Als gevolg daarvan wijzen wij alle garanties of verklaringen af ​​met betrekking tot onderhoud of niet-openbaarmaking van gegevens.

11. Contactinformatie
Als u vragen heeft over dit beleid of ons platform, neem dan gerust contact op Contact.