Personvern

Introduksjon
Med denne personvernerklæringen informerer vi deg om behandlingen av personopplysningene dine og personvernkravene og rettighetene du har krav på i henhold til artikkel 13 i europaparlaments- og rådsforordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike data, og om opphevelse av direktiv 95/46 / EF (GDPR):
Til å begynne med et viktig faktum: Vi skal aldri selge e-postadressen din til tredjeparter - periode. Vi deler bare opplysningene dine med tredjeparter som du uttrykkelig samtykker i å bli delt med. Vi tar din rett til personvern på alvor og vil at du skal føle deg komfortabel med å bruke plattformen vår (nettsted, apper og andre digitale tjenester). Denne personvernerklæringen omhandler personlig identifiserbar informasjon (referert til som "Data" nedenfor) som kan samles inn av oss på nettstedet vårt. Denne policyen gjelder ikke andre enheter som vi ikke eier eller kontrollerer eller personer som ikke er våre ansatte, agenter eller under vår kontroll. Ta deg tid til å lese vilkårene og betingelsene.

1. Behandling av data
Dine data blir behandlet av Samarkand Tours, Tasjkent, Usbekistan
Databeskyttelsesansvarlig ved Samarkand Tours er Mr Sherzod Eshmuradov, og du kan kontakte ham via e-post ved å bruke privacy@samarkandtours.com
Samarkand Tours behandler dine personlige data som vi mottar fra deg som en del av vårt forretningsforhold. Informasjonen og dataene om deg er nødvendige for administrasjonen av bestillingen / bestillingen og tilleggstjenester.
Personopplysninger inkluderer dine personlige opplysninger (f.eks. Navn, adresse, kontaktinformasjon, nasjonalitet). I tillegg kan dette omfatte bestillings- / bestillingsdata (f.eks. Betalingsoppdrag), data fra oppfyllelsen av vår kontraktsplikt (f.eks. Forsikringsdetaljer), reklame- og dokumentasjonsdata (f.eks. Nettleseroppføringer), registerdata, bilde- og lyddata (f.eks. opptak), informasjon fra din elektroniske kommunikasjon med oss ​​(f.eks. informasjonskapsler) samt data for å overholde juridiske krav.
Vær oppmerksom på at brukernavnet, e-postadressen eller andre innsendinger du gjør på dette nettstedet kan inneholde ditt virkelige navn eller annen personlig identifiserbar informasjon, og som et resultat kan vises på dette nettstedet. Som mange plattformer, kan vi også automatisk motta generell informasjon som er inneholdt i serverloggfilene våre, for eksempel IP-adressen din og informasjonen om informasjonskapsler. Informasjon om hvordan reklame kan vises på dette nettstedet (hvis i det hele tatt) er beskrevet nedenfor. Samarkand Tours bruker en tredjeparts betalingsgateway kalt PayPal for å sikre at din personlige og sensitive kredittkortinformasjon er lagret sikkert. Kredittkortopplysningene dine lagres IKKE på Samarkand Tours, i stedet lagres og krypteres informasjonen din med PayPal. PayPal er fullt PCI-DSS-kompatibelt, og for å overføre informasjon mellom Samarkand Tour og PayPal bruker vi et 3-bit SSL-sertifikat fra Amazon. I lekmannsbetingelser betyr dette at når du lagrer eller oppdaterer kredittkortopplysningene dine på Samarkand Tours, lagres disse opplysningene sikkert i PayPals fullt sikre hvelv for å sikre at informasjonen din ikke kan brukes av ondsinnede tredjeparter.
Samarkand Tours og dets ansatte kan ikke se kortholderinformasjonen din når PayPal avkorter kredittkortopplysningene dine. Du kan legge til, oppdatere eller slette kredittkortinformasjonen din når du vil; Reisende bør besøke innstillingssiden din, og operatører bør besøke faktureringssiden din.

2. Bruk av data, formål og juridisk grunnlag for databehandlingen
Vi behandler personopplysningene dine i samsvar med GDPR og den østerrikske databeskyttelsesloven (Datenschutzgesetz) for formålene og på det juridiske grunnlaget som beskrevet nedenfor:
Gitt samtykke i henhold til artikkel 6 punkt 1 a) GDPR, hvis du har gitt oss samtykke til å behandle dine personopplysninger. Ethvert samtykke som gis kan tilbakekalles når som helst med fremtidig virkning. Oppfyllelse av kontraktsforpliktelser i henhold til artikkel 6 punkt 1 b) DDR, som behandling av
personopplysningene dine blir utført for ordrehåndteringen / bestillingen din og gjennomføringen av dine bestillinger og alle aktiviteter som kreves for drift og ledelse av en turmegler.
Oppfyllelse av juridiske forpliktelser i henhold til artikkel 6 punkt 1 c) GDPR, da behandling av personopplysninger kan være nødvendig for å oppfylle juridiske forpliktelser i henhold til den østerrikske føderale fiskaloven (BAO) og den østerrikske handelsloven (UGB).
For å beskytte legitime interesser i henhold til artikkel 6 punkt 1 f) GDPR, som om nødvendig, innenfor rammen av å balansere interessene til oss eller en tredjepart, kan data behandles, av oss eller av en tredjepart, utover den faktiske oppfyllelsen av kontrakten, for å beskytte legitime
interesser (forutsatt at du ikke har motsatt deg bruken av dataene dine i henhold til artikkel 21 GDPR) f.eks
direkte kundetilnærmingsprosedyrer og gjennomgang og optimalisering av behovsanalyse, reklame eller markeds- og meningsforskning, telefonregistreringer (f.eks. kundesupport, klager);
konsultasjon av og datautveksling med kredittbyråer for identifisering av misligholdsrisiko;
tiltak for virksomhetsstyring og utvikling av tjenester og produkter;
tiltak for å beskytte ansatte, kunder og eiendom;
tiltak for tiltale.
Vi kan bruke data til å tilpasse og forbedre brukeropplevelsen din på dette nettstedet og for å kontakte deg. Vi vil gjøre en innsats for at dataene dine ikke vil bli gitt til tredjeparter med mindre:
(i) angitt ellers i denne personvernerklæringen;
(ii) vi innhenter ditt samtykke, for eksempel når du velger å melde deg på eller velge bort deling av data;
(iii) en tjeneste som tilbys på nettstedet vårt krever samhandling med eller leveres av en tredjepart, for eksempel som en applikasjonstjenesteleverandør; (iv) i henhold til juridisk prosess eller rettshåndhevelse;
(v) vi finner ut at din bruk av dette nettstedet bryter med våre retningslinjer, vilkår og betingelser, andre retningslinjer for bruk eller som det anses rimelig nødvendig av oss for å beskytte våre juridiske rettigheter og / eller eiendom;
(vi) eller (vi) dette nettstedet er kjøpt av en tredjepart, hvorved den tredje parten vil være i stand til å bruke dataene på samme måte som vi kan som angitt i denne policyen. I tilfelle du velger å bruke lenker som vises på nettstedet vårt for å besøke andre plattformer, anbefales det at du leser personvernreglene som vises på disse nettstedene.

3. Mottakere av data
Vi overfører dataene dine til turoperatøren som vil gjennomføre turen du bestilte.
Dataene dine kan derfor overføres til en part utenfor EU (et “tredjeland”) hvis turoperatøren du valgte er bosatt i et tredjeland og / eller turen finner sted i et tredjeland.
Vi garanterer ikke at omfanget av databeskyttelse i et tredjeland når det samme beskyttelsesnivået som innen EU. Ved å velge en turoperatør i et tredjeland / en tur som finner sted i et tredjeland, er du klar over at overføring av personopplysninger til et tredjeland er nødvendig for å oppfylle kontrakten mellom deg og Samarkand Tours / eller gjennomføring av tiltak før kontrakten som er tatt på din forespørsel (i henhold til artikkel 49 punkt 1 b) GDPR), og / eller nødvendig for inngåelse eller gjennomføring av en kontrakt som er inngått i din interesse mellom Samarkand Tours og turoperatøren (i henhold til artikkel 49 artikkel 1 c) GDPR.
Vi deler personlige data med annonseringspartnere, inkludert e-postadressen din, som en del av markedsføringen av våre tjenester gjennom tredjeparter (for å sikre at relevante annonser vises til riktig publikum). Vi prøver å bare dele e-postadresser i hashform for å muliggjøre matching av e-postadressen din med en eksisterende kundedatabase, slik at e-postadressen din ikke kan brukes til andre formål.

4. Datalagringsperioder
Samarkand Tours behandler personopplysningene dine i hele forretningsforholdet (fra igangsetting, ytelse til kontraktsopphør) og videre i henhold til de juridiske oppbevarings- og dokumentasjonsforpliktelsene, som følger av den østerrikske handelsregistret (UGB) og den østerrikske føderale skatteloven (BAO). De lovbestemte foreldelsesfristene - i noen tilfeller opptil 30 år - i henhold til den østerrikske generelle sivil loven (ABGB) må tas i betraktning for datalagringsperioden.

5. Beskyttelsesrettigheter
I henhold til kapittel III GDPR har du rett til å innhente informasjon om dine data eller å begrense behandlingen av dem, eller å korrigere, slette dem, retten til innsigelse mot behandlingen og retten til dataportabilitet.
Videre har du rett til å tilbakekalle ethvert samtykke gitt når som helst med fremtidig virkning.
Så langt databehandlingen er legitimert av artikkel 6 punkt 1 f) GDPR, har du rett til å motsette deg bruken av dataene dine i henhold til artikkel 21 GDPR.
Du kan utøve disse rettighetene ved å sende en e-post til følgende adresse: privacy@samarkandtous.com eller via telefon ved hjelp av et av numrene som er oppgitt på vår Kontakt side.
Klager kan sendes til den østerrikske datatilsynet (Österreichische Datenschutzbehörde), ww.dsb.gv.at.

6. kjeks
Som mange plattformer setter vi og bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din, for eksempel å beholde dine personlige innstillinger. Annonser kan vises på plattformen vår, og i så fall kan de angi og få tilgang til informasjonskapsler på datamaskinen din, og er underlagt personvernreglene til de partene som leverer annonsen. Les retningslinjene for informasjonskapsler for Samarkand Tours

7. barn
Vi tillater ikke personer som er atten år eller yngre å bli medlemmer av dette nettstedet.

8. Redigere eller slette kontoinformasjonen din
Vi gir deg muligheten til å redigere informasjonen i kontoen din ved å logge på kontoen din. Du kan be om sletting av brukerkontoen din ved å kontakte oss. Innhold eller andre data som du kan ha gitt oss og som ikke finnes i brukerkontoen din, for eksempel innlegg som kan vises i forumene våre, kan fortsette å forbli på nettstedet vårt etter vårt skjønn, selv om brukerkontoen din blir slettet. Se vår Vilkår og betingelser.

9. Endringer i denne personvernreglene
Vi kan gjøre endringer i denne policyen fra tid til annen uten varsel.

10. INGEN GARANTIER
Mens disse retningslinjene sier våre standarder for vedlikehold av data, og vi vil arbeide for å møte dem, er vi ikke i posisjon til å garantere disse standardene. Det kan være faktorer utenfor vår kontroll som kan føre til utlevering av data. Som en konsekvens, fraskriver vi oss alle garantier eller representasjoner i forbindelse med vedlikehold eller nondisclosure av data.

11. Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne policyen eller plattformen vår, er du velkommen til å Kontakt.