Integritetspolicy

Beskrivning
Med denna integritetspolicy informerar vi dig om behandlingen av dina personuppgifter och de dataskyddsanspråk och rättigheter du har rätt till enligt artikel 13 i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016. om skydd av fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om fri rörlighet för sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46 / EG (GDPR):
Till att börja med ett viktigt faktum: Vi kommer aldrig att sälja din e-postadress till tredje part - period. Vi delar bara dina uppgifter med tredje part som du uttryckligen samtycker till att delas med. Vi tar din rätt till integritet på allvar och vill att du ska känna dig bekväm med vår plattform (webbplats, appar och andra digitala tjänster). Denna sekretesspolicy handlar om personlig identifierbar information (kallad "Data" nedan) som kan samlas in av oss på vår webbplats. Denna policy gäller inte andra enheter som vi inte äger eller kontrollerar eller personer som inte är våra anställda, ombud eller inom vår kontroll. Ta dig tid att läsa våra allmänna villkor.

1. Bearbetning av data
Dina uppgifter behandlas av Samarkand Tours, Tasjkent, Uzbekistan
Dataskyddsombudet på Samarkand Tours är Mr Sherzod Eshmuradov och du kan kontakta honom via e-post med privacy@samarkandtours.com
Samarkand Tours behandlar dina personuppgifter som vi får från dig som en del av vår affärsrelation. Informationen och uppgifterna om dig är nödvändiga för hanteringen av din beställning / din bokning och ytterligare tjänster.
Personuppgifter inkluderar dina personuppgifter (t.ex. namn, adress, kontaktuppgifter, nationalitet). Dessutom kan detta inkludera beställnings- / bokningsdata (t.ex. betalningsuppdrag), data från uppfyllandet av vår avtalsförpliktelse (t.ex. försäkringsinformation), reklam- och dokumentationsdata (t.ex. webbläsarregister), registerdata, bild- och ljuddata (t.ex. telefon inspelningar), information från din elektroniska kommunikation med oss ​​(t.ex. cookies) samt data för att uppfylla lagkrav.
Observera att ditt användarnamn, e-postadress eller andra bidrag som du gör på denna webbplats kan innehålla ditt riktiga namn eller annan personlig identifierbar information och som ett resultat kan visas på denna webbplats. Liksom många plattformar kan vi också automatiskt få allmän information som finns i våra serverloggfiler som din IP-adress och cookieinformation. Information om hur reklam kan visas på den här webbplatsen (om alls) anges nedan. Samarkand Tours använder en betalningsgateway från tredje part som heter PayPal för att säkerställa att din personliga och känsliga kreditkortsinformation lagras säkert. Dina kreditkortsuppgifter lagras INTE på Samarkand Tours, istället lagras din information säkert och krypteras med PayPal. PayPal är helt PCI-DSS-kompatibelt och för att överföra information mellan Samarkand Tour och PayPal använder vi ett 3-bitars SSL-certifikat från Amazon. I lekman betyder detta när du sparar eller uppdaterar dina kreditkortsuppgifter på Samarkand Tours, dessa uppgifter lagras säkert i PayPals helt säkra valv för att säkerställa att din information inte kan användas av skadliga tredje parter.
Samarkand Tours och dess anställda kan inte se din kortinnehavares information eftersom PayPal avkortar dina kreditkortsuppgifter. Du kan lägga till, uppdatera eller ta bort din kreditkortsinformation när du vill; Resenären bör besöka din inställningssida och operatörerna ska besöka din faktureringssida.

2. Användning av data, syften och rättslig grund för databehandlingen
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och den österrikiska dataskyddslagen (Datenschutzgesetz) för ändamålen och på den rättsliga grunden enligt nedan:
Givet samtycke enligt artikel 6 punkt 1 a) GDPR, om du har gett oss samtycke till att behandla dina personuppgifter. Samtycke som ges kan återkallas när som helst med framtida verkan. Uppfyllelse av avtalsförpliktelser enligt artikel 6 punkt 1 b) DDR, som behandling av
dina personuppgifter utförs för orderhantering / din bokning och genomförande av dina beställningar och alla aktiviteter som krävs för drift och hantering av en resemäklare.
Uppfyllelse av lagliga skyldigheter enligt artikel 6 punkt 1 c) GDPR, eftersom behandling av personuppgifter kan vara nödvändig för att uppfylla juridiska skyldigheter enligt den österrikiska federala skattelagen (BAO) och den österrikiska handelslagen (UGB).
För att skydda legitima intressen enligt artikel 6 punkt 1 f) GDPR, som om det behövs, inom ramen för att balansera intressen från oss eller en tredje part, kan uppgifter behandlas, av oss eller av en tredje part, utöver det faktiska uppfyllandet för att skydda legitima
intressen (förutsatt att du inte har invänt mot användningen av dina uppgifter enligt artikel 21 i GDPR) t.ex.
direkta kundinriktade förfaranden och granskning och optimering av behovsanalys, reklam eller marknads- och opinionsundersökningar, telefonregister (t.ex. kundsupport, reklamationer);
samråd med och datautbyte med kreditinstitut för identifiering av fallissemangsrisker;
åtgärder för företagsledning och utveckling av tjänster och produkter;
åtgärder för att skydda anställda, kunder och egendom;
åtgärder för åtal.
Vi kan använda Data för att anpassa och förbättra din användarupplevelse på den här webbplatsen och för att kontakta dig. Vi kommer att göra ansträngningar så att dina uppgifter inte kommer att lämnas till tredje part såvida inte:
(i) annat anges i denna sekretesspolicy;
(ii) vi får ditt samtycke, till exempel när du väljer att välja in eller välja bort delning av data;
(iii) en tjänst som tillhandahålls på vår webbplats kräver interaktion med eller tillhandahålls av en tredje part, till exempel en applikationstjänstleverantör; (iv) enligt rättsliga processer eller brottsbekämpning,
(v) vi finner att din användning av den här webbplatsen bryter mot vår policy, villkor, andra riktlinjer för användning eller som anses rimligt nödvändiga av oss för att skydda våra juridiska rättigheter och / eller egendom;
(vi) eller (vi) den här webbplatsen köps av en tredje part varigenom den tredje parten kommer att kunna använda informationen på samma sätt som vi kan som anges i denna policy. Om du väljer att använda länkar som visas på vår webbplats för att besöka andra plattformar, rekommenderas du att läsa sekretesspolicyn som visas på dessa webbplatser.

3. Mottagare av data
Vi överför dina uppgifter till researrangören som genomför resan du bokat.
Dina uppgifter kan därför överföras till en part utanför EU (ett ”tredjeland”) om researrangören du valde är bosatt i ett tredjeland och / eller turnén äger rum i ett tredjeland.
Vi garanterar inte att omfattningen av dataskydd i ett tredjeland når samma skyddsnivå som inom EU. Genom att välja en researrangör i ett tredjeland / en turné som äger rum i ett tredjeland är du medveten om att överföring av personuppgifter till ett tredje land är nödvändigt för att avtalet ska kunna genomföras mellan dig och Samarkand Tours / eller genomförandet av åtgärder före avtal som vidtagits på din begäran (enligt artikel 49 punkt 1 b GDPR) och / eller nödvändigt för ingående eller genomförande av ett avtal som ingåtts i ditt intresse mellan Samarkand Tours och researrangören (enligt 49 punkt 1 c) GDPR.
Vi delar personuppgifter med reklampartner, inklusive din e-postadress, som en del av marknadsföringen av våra tjänster via tredje part (för att säkerställa att relevanta annonser visas för rätt publik). Vi strävar efter att bara dela e-postadresser i hashform för att möjliggöra matchning av din e-postadress med en befintlig kunddatabas så att din e-postadress inte kan användas för andra ändamål.

4. Datalagringsperioder
Samarkand Tours behandlar dina personuppgifter under hela affärsförhållandet (från initieringen, utförandet till kontraktets upphörande) och dessutom enligt lagliga förvarings- och dokumentationsskyldigheter som följer av den österrikiska handelslagen (UGB) och den österrikiska federala skattelagen (BAO). De lagstadgade preskriptionstiderna - i vissa fall upp till 30 år - enligt den österrikiska civillagen (ABGB) måste beaktas för datalagringsperioden.

5. Skyddsrättigheter
Enligt kapitel III GDPR har du rätt att få information om dina uppgifter eller att begränsa behandlingen av dem eller att korrigera, radera den, rätten till invändningar mot behandling och rätten till dataportabilitet.
Dessutom har du rätt att återkalla alla samtycken som ges när som helst med framtida verkan.
I den mån databehandlingen är legitimerad av artikel 6 punkt 1 f) GDPR har du rätt att invända mot användningen av dina uppgifter enligt artikel 21 i GDPR.
Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: privacy@samarkandtous.com eller via telefon med hjälp av ett av numren som anges på vårt Kontaktuppgifter sida.
Klagomål kan skickas till Österrikes dataskyddsmyndighet (Österreichische Datenschutzbehörde), ww.dsb.gv.at.

6. Cookies
Liksom många plattformar ställer vi in ​​och använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, som att behålla dina personliga inställningar. Annonser kan visas på vår plattform och i så fall kan de ställa in och komma åt cookies på din dator och omfattas av sekretesspolicyn för de parter som tillhandahåller annonsen. Läs cookiepolicyn för Samarkand Tours

7. Barn
Vi tillåter inte att personer som är arton eller yngre blir medlemmar på denna webbplats.

8. Redigera eller ta bort din kontoinformation
Vi ger dig möjlighet att redigera informationen i ditt konto genom att logga in på ditt konto. Du kan begära att ditt användarkonto raderas genom att kontakta oss. Innehåll eller annan information som du kan ha tillhandahållit oss och som inte finns i ditt användarkonto, till exempel inlägg som kan visas i våra forum, kan fortsätta att förbli på vår webbplats efter vårt gottfinnande även om ditt användarkonto raderas. Se vår Köp- och leveransvillkor.

9. Ändringar i denna sekretesspolicy
Vi kan göra ändringar i denna policy då och då utan meddelande.

10. INGEN GARANTIER
Även denna sekretesspolicy våra normer för underhåll av data och vi kommer att göra ansträngningar för att uppfylla dem, vi är inte i stånd att garantera dessa normer. Det kan finnas faktorer utanför vår kontroll som kan leda till utlämnande av uppgifter. Som en följd av detta, frånsäger vi några garantier eller utfästelser avseende underhåll eller sekretessavtal av data.

11. Kontakt Information
Om du har några frågor om denna policy eller vår plattform är du välkommen att göra det Kontaktuppgifter.