Gizlilik Politikası

Giriş
Bu Gizlilik Politikası ile, kişisel verilerinizin işlenmesi ve 13 Nisan 2016 tarihli Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin (AB) 679/27 Tüzüğünün 2016. Maddesi uyarınca hakkınız olan veri koruma talepleri ve hakları hakkında sizi bilgilendiriyoruz. Kişisel verilerin işlenmesine ve bu tür verilerin serbest dolaşımına ilişkin gerçek kişilerin korunması ve 95/46 / EC (GDPR) Direktifinin yürürlükten kaldırılması hakkında:
Önemli bir gerçekle başlamak için: E-posta adresinizi asla 3. şahıslara satmayacağız - nokta. Bilgilerinizi yalnızca paylaşılmasına açıkça izin verdiğiniz 3. şahıslarla paylaşacağız. Gizlilik hakkınızı ciddiye alıyor ve platformumuzu (web sitesi, uygulamalar ve diğer dijital hizmetler) kullanırken kendinizi rahat hissetmenizi istiyoruz. Bu Gizlilik Politikası, sitemizde tarafımızdan toplanabilecek kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerle (aşağıda "Veriler" olarak anılacaktır) ilgilidir. Bu Politika, sahip olmadığımız veya kontrol etmediğimiz diğer kuruluşlar veya çalışanlarımız, temsilcilerimiz veya kontrolümüz dahilinde olmayan kişiler için geçerli değildir. Lütfen Hüküm ve Koşullarımızı okumak için zaman ayırın.

1. Verilerin İşlenmesi
Verileriniz Samarkand Tours, Taşkent, Özbekistan tarafından işlenmektedir.
Samarkand Tours'daki veri koruma görevlisi Bay Sherzod Eshmuradov'dur ve onunla e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz. privacy@samarkandtours.com
Samarkand Tours, iş ilişkimizin bir parçası olarak sizden aldığımız kişisel verilerinizi işler. Sizinle ilgili bilgi ve veriler, siparişinizin / rezervasyonunuzun ve ek hizmetlerin yönetimi için gereklidir.
Kişisel veriler, kişisel bilgilerinizi (örn. İsim, adres, iletişim bilgileri, uyruk) içerir. Buna ek olarak, sipariş / rezervasyon verileri (ör. Ödeme emirleri), sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesinden elde edilen veriler (ör. Sigorta ayrıntıları), reklam ve belge verileri (ör. Tarayıcı kayıtları), kayıt verileri, görüntü ve ses verileri (ör. Telefon kayıtlar), bizimle elektronik iletişiminizdeki bilgiler (örneğin tanımlama bilgileri) ve yasal gerekliliklere uygunluk verileri.
Lütfen bu sitede yaptığınız kullanıcı adınız, e-posta adresiniz veya diğer gönderimlerinizin gerçek adınızı veya diğer kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri içerebileceğini ve sonuç olarak bu sitede görünebileceğini unutmayın. Birçok platformda olduğu gibi, IP adresiniz ve çerez bilgileriniz gibi sunucu günlük dosyalarımızda bulunan genel bilgileri otomatik olarak alabiliriz. Bu sitede (varsa) reklamın nasıl sunulacağına ilişkin bilgiler aşağıda verilmiştir. Samarkand Tours, kişisel ve hassas kredi kartı bilgilerinizin güvenli bir şekilde saklandığından emin olmak için PayPal adlı bir 3. taraf ödeme ağ geçidi kullanır. Kredi kartı bilgileriniz Samarkand Tours'da SAKLANMAZ, bunun yerine bilgileriniz PayPal ile güvenli bir şekilde saklanır ve şifrelenir. PayPal tamamen PCI-DSS uyumludur ve Samarkand Tour ile PayPal arasında bilgi aktarmak için Amazon'dan 256bit SSL sertifikası kullanıyoruz. Meslekten olmayan kişiler açısından bu, kredi kartı bilgilerinizi Semerkand Turları'nda kaydettiğinizde veya güncellediğinizde, bilgilerinizin kötü niyetli üçüncü şahıslar tarafından kullanılmamasını sağlamak için bu ayrıntıların PayPal'ın tamamen güvenli kasalarında güvenli bir şekilde saklandığı anlamına gelir.
PayPal kredi kartı bilgilerinizi kestiği için, Samarkand Tours ve çalışanları kart sahibi bilgilerinizi görüntüleyemez. Kredi kartı bilgilerinizi dilediğiniz zaman ekleyebilir, güncelleyebilir veya silebilirsiniz; Gezgin, Ayarlar sayfanızı ziyaret etmeli ve Operatörler Faturalandırma sayfanızı ziyaret etmelidir.

2. Verilerin Kullanımı, Amaçları ve Veri İşlemenin Hukuki Dayanağı
Kişisel verilerinizi GDPR ve Avusturya Veri Koruma Yasası'na (Datenschutzgesetz) uygun olarak aşağıda belirtilen amaçlarla ve yasal temelde işliyoruz:
Kişisel verilerinizi işlememiz için bize izin verdiyseniz, Madde 6, Madde 1 a) GDPR uyarınca verilen izin. Verilen herhangi bir onay, ileride geçerli olmak üzere herhangi bir zamanda iptal edilebilir. Sözleşmeden doğan yükümlülüklerin 6. Maddenin 1. fıkrası b) GDRP uyarınca yerine getirilmesi,
Kişisel verileriniz, sipariş yönetimi / rezervasyonunuz ve siparişlerinizin yerine getirilmesi ve bir tur komisyoncusunun çalışması ve yönetimi için gerekli tüm faaliyetler için gerçekleştirilir.
Avusturya Federal Mali Yasası (BAO) ve Avusturya Ticaret Kanunu (UGB) uyarınca kişisel verilerin işlenmesi yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla gerekli olabileceğinden, Madde 6, Madde 1 c) GDPR uyarınca yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi.
6. Madde 1. f) GDPR uyarınca meşru menfaatlerin korunması için, gerektiğinde, bizim veya bir üçüncü şahsın dengeleme menfaatleri çerçevesinde, veriler bizim tarafımızdan veya üçüncü şahıslar tarafından fiilen yerine getirilmenin ötesinde işlenebilir. meşruiyetini korumak için sözleşmenin
çıkarlar (verilerinizin 21 GDPR Madde XNUMX uyarınca kullanılmasına itiraz etmemeniz koşuluyla) örn.
doğrudan müşteri yaklaşımı prosedürleri ve ihtiyaç analizi, reklam veya pazar ve fikir araştırmasının, telefon kayıtlarının (örneğin müşteri desteği, şikayetler) gözden geçirilmesi ve optimizasyonu;
temerrüt risklerinin belirlenmesi için kredi kuruluşlarına danışma ve veri alışverişi;
iş yönetimi ve hizmetlerin ve ürünlerin geliştirilmesi için önlemler;
çalışanları, müşterileri ve mülkiyeti korumak için önlemler;
kovuşturma için önlemler.
Verileri, bu sitedeki kullanıcı deneyiminizi özelleştirmek ve geliştirmek ve sizinle iletişim kurmak için kullanabiliriz. Aşağıdaki durumlar haricinde Verilerinizin üçüncü taraflara verilmemesi için çaba göstereceğiz:
(i) bu Gizlilik Politikasında aksi belirtilmiş;
(ii) örneğin Veri paylaşımına katılmayı veya devre dışı bırakmayı seçtiğinizde onayınızı alırız;
(iii) sitemizde sağlanan bir hizmet, örneğin bir Uygulama Hizmet Sağlayıcısı gibi üçüncü bir tarafla etkileşimi gerektirir veya bu taraflarca sağlanır; (iv) yasal süreç veya kanun yaptırımı uyarınca;
(v) bu siteyi kullanımınızın bu Politikamızı, Hüküm ve Koşullarımızı, diğer kullanım yönergelerimizi ihlal ettiğini veya yasal haklarımızı ve / veya mülkiyetimizi korumak için makul olarak gerekli gördüğümüz şekilde tespit ettiğimizde;
(vi) veya (vi) bu site, üçüncü bir şahıs tarafından satın alınmışsa, bu üçüncü şahıs Verileri bu Politikada belirtildiği gibi aynı şekilde kullanabilecektir. Sitemizde görünen bağlantıları diğer platformları ziyaret etmek için kullanmayı seçmeniz durumunda, bu sitelerde görünen gizlilik politikalarını okumanız tavsiye edilir.

3. Verilerin Alıcıları
Verilerinizi, rezervasyon yaptığınız turu gerçekleştirecek olan tur operatörüne aktaracağız.
Bu nedenle, seçtiğiniz tur operatörü üçüncü bir ülkede ikamet ediyorsa ve / veya tur üçüncü bir ülkede gerçekleşiyorsa, verileriniz AB dışında bulunan bir tarafa ("üçüncü ülke") aktarılabilir.
Üçüncü bir ülkedeki veri koruma ölçeğinin, AB ile aynı koruma düzeyine ulaşacağını garanti etmiyoruz. Üçüncü bir ülkede / üçüncü bir ülkede gerçekleşen bir turda bir tur operatörü seçerek, kişisel verilerin üçüncü bir ülkeye aktarılmasının sizinle Samarkand Tours arasındaki sözleşmenin ifası için gerekli olduğunun farkındasınız / veya Talebiniz üzerine alınan sözleşme öncesi önlemlerin uygulanması (Madde 49, Madde 1 b) GDPR uyarınca) ve / veya Semerkand Tours ile tur operatörü arasında menfaatinize göre akdedilen bir sözleşmenin imzalanması veya ifa edilmesi için gerekli (Madde uyarınca 49 madde 1 c) GDPR.
Üçüncü şahıslar aracılığıyla hizmetlerimizin pazarlanmasının bir parçası olarak (ilgili reklamların doğru kitleye gösterilmesini sağlamak için) e-posta adresiniz de dahil olmak üzere kişisel verileri reklam ortaklarıyla paylaşıyoruz. E-posta adresinizin başka amaçlar için kullanılamaması için e-posta adresinizin mevcut bir müşteri veritabanıyla eşleştirilmesini sağlamak için yalnızca karma formdaki e-posta adreslerini paylaşmaya çalışıyoruz.

4. Veri Saklama Dönemleri
Samarkand Tours, kişisel verilerinizi tüm iş ilişkisi süresince (sözleşmenin başlangıcından, ifasından sözleşmenin sona ermesine kadar) ve ayrıca Avusturya Ticaret Kanunu'ndan (UGB) kaynaklanan yasal saklama ve dokümantasyon yükümlülüklerine göre işler. ve Avusturya Federal Mali Yasası (BAO). Avusturya Genel Medeni Kanunu'na (ABGB) göre yasal sınırlama süreleri - bazı durumlarda 30 yıla kadar - veri saklama süresi için dikkate alınmalıdır.

5. Koruma Hakları
Bölüm III GDPR'ye göre, verilerinizle ilgili bilgi alma veya işlenmesini sınırlama veya düzeltme, silme, işlemeye karşı itiraz hakkı ve veri taşınabilirliği hakkına sahipsiniz.
Ayrıca, herhangi bir zamanda verilmiş herhangi bir onayı gelecekte geçerli olacak şekilde iptal etme hakkına sahipsiniz.
Veri işleme Madde 6, madde 1 f) GDPR ile meşru olduğu sürece, verilerinizin kullanılmasına Madde 21 GDPR uyarınca itiraz etme hakkına sahipsiniz.
Aşağıdaki adrese bir e-posta göndererek bu hakları kullanabilirsiniz: gizlilik@samarkandtous.com veya telefonumuzda verilen numaralardan birini kullanarak Bize Ulaşın  gidin.
Şikayetler Avusturya Veri Koruma Dairesine (Österreichische Datenschutzbehörde), ww.dsb.gv.at gönderilebilir.

6. Kurabiye
Birçok platformda olduğu gibi, kişisel ayarlarınızı korumak gibi kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için tanımlama bilgileri ayarlıyor ve kullanıyoruz. Reklamlar platformumuzda görünebilir ve eğer öyleyse, bilgisayarınızda tanımlama bilgileri ayarlayabilir ve bunlara erişebilir ve reklamı sağlayan tarafların gizlilik politikasına tabidir. Samarkand Tours Çerez Politikasını okuyun

7. çocuklar
On sekiz yaşında veya daha küçük olan kişilerin bu siteye üye olmasına izin vermiyoruz.

8. Hesap Bilgilerinizi Düzenleme veya Silme
Size, Hesabınızda oturum açarak hesabınızdaki bilgileri düzenleme olanağı sağlıyoruz. Bizimle iletişime geçerek kullanıcı hesabınızın silinmesini talep edebilirsiniz. Bize sağlamış olabileceğiniz ve forumlarımızda görünebilecek gönderiler gibi kullanıcı hesabınızda bulunmayan içerik veya diğer veriler, kullanıcı hesabınız silinmiş olsa bile kendi takdirimize bağlı olarak sitemizde kalmaya devam edebilir. Lütfen bizim Şartlar ve koşullar.

9. Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler
Zaman zaman bildirimde bulunmaksızın bu Politikada değişiklikler yapabiliriz.

10. GARANTİ YOK
Bu Gizlilik Politikası Veri bakımı için standartlarımızı devletler ve onları karşılamak için çaba olsa da, biz bu standartları garanti altına almak için bir pozisyonda değildir. Veri açıklanması neden olabilir bizim kontrolümüz dışında faktörler olabilir. Sonuç olarak, biz Verilerin bakım veya gizlilik ile ilgili herhangi bir garanti veya temsiller reddeder.

11. İletişim bilgileri
Bu Politika veya platformumuz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen çekinmeden Bize Ulaşın.