Maxfiylik siyosati

kirish
Ushbu Maxfiylik siyosati bilan biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz qayta ishlanganligi va ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha da'volaringiz va sizning Evropa Parlamenti va Evropa Parlamentining 13 yil 2016 apreldagi Reglamentining (EI) 679/27 moddasi 2016-bandiga binoan olish huquqiga ega bo'lgan huquqlaringiz to'g'risida sizga xabar beramiz. shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash va ushbu ma'lumotlarning erkin harakatlanishi to'g'risida jismoniy shaxslarni himoya qilish va 95/46 / EC (GDPR) direktivasini bekor qilish to'g'risida:
Muhim faktdan boshlash uchun: Biz sizning elektron pochta manzilingizni hech qachon uchinchi tomonga sotmaymiz - muddat. Biz sizning ma'lumotlaringizni faqat siz baham ko'rishga rozilik bildirgan uchinchi shaxslar bilan baham ko'ramiz. Biz sizning shaxsiy hayotingizga bo'lgan huquqingizni jiddiy qabul qilamiz va bizning platformamizdan (veb-sayt, ilovalar va boshqa raqamli xizmatlar) o'zingizni qulay his qilishingizni istaymiz. Ushbu Maxfiylik siyosati biz tomonidan bizning saytimizda to'planishi mumkin bo'lgan shaxsiy ma'lumotlar (quyida "Ma'lumotlar" deb nomlanadi) bilan bog'liq. Ushbu Siyosat biz egalik qilmaydigan yoki nazorat qilmaydigan boshqa shaxslarga yoki bizning xodimlarimiz, agentlarimiz bo'lmagan yoki o'zimiz nazorati ostidagi shaxslarga nisbatan qo'llanilmaydi. Iltimos, vaqt va shartlarni o'qib chiqing.

1. Ma'lumotlarni qayta ishlash
Ma'lumotlaringiz Samarqand Tours, Toshkent, O'zbekiston tomonidan qayta ishlanadi
Samarkand Tours kompaniyasining ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha xodimi janob Sherzod Eshmurodov bo'lib, siz u bilan elektron pochta orqali bog'lanishingiz mumkin maxfiylik@samarkandtours.com
Samarkand Tours biz sizning biznes munosabatlarimiz doirasida biz olgan shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlaydi. Sizga tegishli ma'lumotlar va ma'lumotlar sizning buyurtmangizni / broningizni va qo'shimcha xizmatlarni boshqarish uchun zarurdir.
Shaxsiy ma'lumotlar sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni (masalan, ism, manzil, aloqa ma'lumotlari, fuqarolik) o'z ichiga oladi. Bunga qo'shimcha ravishda buyurtma / bron haqida ma'lumotlar (masalan, to'lov topshiriqlari), bizning shartnomaviy majburiyatimiz bajarilganligi to'g'risidagi ma'lumotlar (masalan, sug'urta tafsilotlari), reklama va hujjatlar to'g'risidagi ma'lumotlar (masalan, brauzer yozuvlari), ro'yxatdan o'tish ma'lumotlari, rasm va tovush ma'lumotlari (masalan, telefon) kirishi mumkin. yozuvlar), biz bilan elektron aloqangizdagi ma'lumotlar (masalan, cookie-fayllar), shuningdek qonuniy talablarga muvofiqligi to'g'risidagi ma'lumotlar.
Iltimos, ushbu saytda foydalanuvchi ismingiz, elektron pochta manzilingiz yoki boshqa yuborishlaringiz sizning haqiqiy ismingiz yoki boshqa shaxsiy identifikatsiya qilinadigan ma'lumotlarni o'z ichiga olishi va natijada ushbu saytda ko'rinishi mumkinligiga e'tibor bering. Ko'pgina platformalar singari biz ham avtomatik ravishda bizning server jurnalimiz fayllarida mavjud bo'lgan umumiy ma'lumotlarni olamiz, masalan sizning IP-manzilingiz va cookie-fayllaringiz haqidagi ma'lumotlar. Ushbu saytda reklama qanday taqdim etilishi mumkinligi to'g'risida ma'lumot (agar mavjud bo'lsa) quyida keltirilgan. Shaxsiy va nozik kredit karta ma'lumotlari xavfsiz saqlanishini ta'minlash uchun Samarqand Tours PayPal deb nomlangan uchinchi tomon to'lov shlyuzidan foydalanadi. Sizning kredit kartangiz ma'lumotlari Samarqand Tours-da saqlanmaydi, aksincha sizning ma'lumotlaringiz ishonchli tarzda saqlanadi va PayPal bilan shifrlanadi. PayPal PCI-DSS-ga to'liq mos keladi va Samarqand Tour va PayPal o'rtasida ma'lumot uzatish uchun biz Amazon-dan 3bit SSL sertifikatidan foydalanamiz. Oddiy ma'noda, bu sizning kredit kartangiz ma'lumotlarini Samarqand Tours-da saqlaganingizda yoki yangilaganingizda, ushbu ma'lumotlar PayPal-ning to'liq xavfsiz kassalarida xavfsiz tarzda saqlanib, sizning ma'lumotlaringiz zararli uchinchi shaxslar tomonidan ishlatilmasligi uchun.
PayPal sizning kredit kartangiz ma'lumotlarini qisqartirganligi sababli, Samarqand Tours va uning xodimlari sizning kartangiz egalari ma'lumotlarini ko'ra olmaydilar. Kredit kartangiz haqidagi ma'lumotlarni xohlagan vaqtingizda qo'shishingiz, yangilashingiz yoki o'chirishingiz mumkin; Sayohatchilar sizning Sozlamalar sahifangizga, Operatorlar sizning Billing sahifangizga tashrif buyurishlari kerak.

2. Ma'lumotlardan foydalanish, ma'lumotlarni qayta ishlashning maqsadi va huquqiy asoslari
Shaxsiy ma'lumotlaringizni GDPR va Avstriyadagi ma'lumotlarni himoya qilish to'g'risidagi qonunga (Datenschutzgesetz) muvofiq quyida ko'rsatilgan maqsadlar va qonuniy asoslarda qayta ishlaymiz:
6-moddaning 1-bandiga muvofiq rozilik berilgan a) GDPR, agar siz bizga shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga rozilik bergan bo'lsangiz. Berilgan har qanday rozilik istalgan vaqtda kelajakda kuchga kirishi bilan bekor qilinishi mumkin. 6-moddaning 1-bandiga binoan shartnoma majburiyatlarini bajarish; b) GDRPni qayta ishlashga muvofiq
sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz buyurtmalarni boshqarish / bron qilish va buyurtmalaringizni bajarish va ekskursiya vositachisi faoliyati va boshqaruvi uchun zarur bo'lgan barcha tadbirlar uchun amalga oshiriladi.
6-moddaning 1-bandiga binoan qonuniy majburiyatlarni bajarish, GDPR, chunki shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash Avstriya Federal Fiskal Qonuni (BAO) va Avstriya Tijorat Kodeksiga (UGB) muvofiq qonuniy majburiyatlarni bajarish uchun zarur bo'lishi mumkin.
6-moddaning 1-bandining XNUMX-bandiga binoan qonuniy manfaatlarni himoya qilish uchun GDPR, kerak bo'lganda, biz yoki uchinchi tomon manfaatlarini muvozanatlashtirish doirasida ma'lumotlar biz yoki uchinchi shaxs tomonidan haqiqiy bajarilishdan tashqari ishlov berilishi mumkin. qonuniyligini ta'minlash maqsadida, shartnoma
manfaatlar (agar siz GDPRning 21-moddasiga binoan ma'lumotlaringizdan foydalanishga e'tiroz bildirmagan bo'lsangiz), masalan
to'g'ridan-to'g'ri mijozlarga murojaat qilish protseduralari va ehtiyojlarni tahlil qilish, reklama yoki bozor va fikrlarni o'rganish, telefon yozuvlarini ko'rib chiqish va optimallashtirish (masalan, mijozlarni qo'llab-quvvatlash, shikoyatlar);
defolt xavfini aniqlash uchun kredit agentliklari bilan maslahatlashish va ma'lumotlar almashinuvi;
biznesni boshqarish va xizmatlar va mahsulotlarni rivojlantirish bo'yicha chora-tadbirlar;
xodimlar, mijozlar va mol-mulkni himoya qilish choralari;
ta'qib qilish choralari.
Ma'lumotlardan ushbu saytda foydalanuvchi tajribangizni sozlash va yaxshilash va siz bilan bog'lanish uchun foydalanishimiz mumkin. Ma'lumotlaringiz uchinchi shaxslarga berilmasligi uchun biz harakat qilamiz:
(i) ushbu Maxfiylik siyosatida boshqacha tartib nazarda tutilgan;
(ii) biz sizning roziligingizni olamiz, masalan, siz ma'lumot almashishni rad etganingizda yoki rad etganingizda;
(iii) bizning saytimizda taqdim etiladigan xizmat uchinchi tomon bilan o'zaro aloqani talab qiladi yoki masalan, Application Service Provayderi misolida; (iv) sud jarayoni yoki qonun ijrosi bo'yicha;
(v) ushbu saytdan foydalanishingiz bizning ushbu Siyosat, Shartlar va Shartlarni, boshqa foydalanish ko'rsatmalarini buzganligini yoki qonuniy huquqlarimiz va / yoki mulkimizni himoya qilish uchun biz tomonidan oqilona zarur deb topilganligini aniqlasak;
(vi) yoki (vi) ushbu sayt uchinchi tomon tomonidan sotib olinadi, shu orqali ushbu uchinchi shaxs ma'lumotlardan biz ushbu Siyosatda ko'rsatilganidek foydalanishi mumkin. Agar siz boshqa platformalarga tashrif buyurish uchun bizning saytimizda paydo bo'lgan havolalardan foydalanishni tanlagan bo'lsangiz, sizga ushbu saytlarda paydo bo'ladigan maxfiylik qoidalarini o'qishingiz tavsiya etiladi.

3. Ma'lumot oluvchilar
Biz sizning ma'lumotlaringizni siz bron qilgan sayohatni amalga oshiradigan turoperatorga o'tkazamiz.
Shuning uchun ma'lumotlaringiz Evropa Ittifoqidan tashqarida joylashgan tomonga ("uchinchi mamlakat") o'tkazilishi mumkin, agar siz tanlagan turoperator uchinchi mamlakatda yashasa va / yoki tur uchinchi mamlakatda bo'lsa.
Uchinchi mamlakatda ma'lumotlarni muhofaza qilish ko'lami Evropa Ittifoqidagi kabi himoya darajasiga yetishiga kafolat bermaymiz. Uchinchi mamlakatda turoperatorni tanlash / uchinchi mamlakatda bo'lib o'tadigan turni tanlab, siz shaxsiy ma'lumotlaringizni uchinchi davlatga uzatishingiz siz va Samarkand Tours o'rtasida shartnomani bajarish uchun zarurligini bilasiz / yoki sizning iltimosingiz bo'yicha (49-moddaning 1-qismining b) GDPR-ga binoan) qabul qilingan va / yoki sizning samarangizga ko'ra Samarqand Tours va turoperator o'rtasida tuzilgan shartnomani tuzish yoki bajarish uchun zarur bo'lgan shartnoma oldi tadbirlarini amalga oshirish (moddaga binoan). 49-modda 1 c) GDPR.
Biz shaxsiy ma'lumotlarimizni reklama sheriklari bilan, shu jumladan elektron pochta manzilingizni uchinchi tomon orqali bizning xizmatlarimiz marketingi doirasida (tegishli reklama kerakli auditoriyaga ko'rsatilishini ta'minlash uchun) baham ko'ramiz. Sizning elektron pochta manzilingizni boshqa maqsadlarda ishlatib bo'lmaydigan qilib, sizning elektron pochta manzilingizni mavjud bo'lgan mijozlar ma'lumotlar bazasi bilan mos kelishini ta'minlash uchun biz faqat elektron pochta manzillarini xesh shaklda bo'lishishga intilamiz.

4. Ma'lumotlarni saqlash muddatlari
Samarkand Tours sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni butun ishbilarmonlik munosabatlari davomida (ishga tushirilgandan, shartnomani bekor qilishgacha) va bundan tashqari Avstriya Tijorat kodeksidan kelib chiqadigan qonuniy xavfsizlik va hujjat majburiyatlariga muvofiq ishlaydi. va Avstriya Federal soliq qonuni (BAO). Ma'lumotlarni saqlash muddati uchun Avstriyaning Umumiy Fuqarolik Kodeksiga (ABGB) muvofiq qonuniy cheklash muddatlari - ba'zi hollarda 30 yilgacha hisobga olinishi kerak.

5. Himoyalash huquqlari
III bobga muvofiq GDPR, sizning ma'lumotlaringiz to'g'risida ma'lumot olish yoki uni qayta ishlashni cheklash yoki uni to'g'rilash, o'chirish, qayta ishlashga qarshi e'tiroz huquqi va ma'lumotlar ko'chirilish huquqi.
Bundan tashqari, siz istalgan vaqtda kelgusida kuchga kiradigan har qanday rozilikni bekor qilishga haqlisiz.
Ma'lumotlarni qayta ishlash 6-moddaning 1-bandi f) GDPR bilan qonuniylashtirilgunga qadar, siz 21-GDPR moddasiga muvofiq ma'lumotlaringizdan foydalanishga e'tiroz bildirishingiz mumkin.
Siz ushbu huquqlardan quyidagi manzilga elektron pochta xabarini yuborish orqali foydalanishingiz mumkin: maxfiylik@samarkandtous.com yoki telefonda bizda ko'rsatilgan raqamlardan biri yordamida Aloqa sahifa.
Shikoyatlarni Avstriyaning Ma'lumotlarni muhofaza qilish idorasiga (Österreichische Datenschutzbehörde), ww.dsb.gv.at.ga yuborish mumkin.

6. Cookie fayllari
Ko'pgina platformalar singari biz ham shaxsiy sozlamalarni saqlab qolish kabi foydalanuvchi tajribangizni oshirish uchun cookie-fayllarni o'rnatamiz va ulardan foydalanamiz. Reklama bizning platformamizda paydo bo'lishi mumkin va agar shunday bo'lsa, sizning kompyuteringizda cookie-fayllarni o'rnatishi va unga kirishi mumkin va reklama beradigan tomonlarning maxfiylik siyosatiga bo'ysunadi. Samarkand Tours Cookie Policy bilan tanishib chiqing

7. Bolalar
Biz o'n sakkiz yoshga to'lgan yoki ushbu yoshdagi shaxslarning ushbu saytga a'zo bo'lishiga yo'l qo'ymaymiz.

8. Hisobingiz to'g'risidagi ma'lumotlarni tahrirlash yoki o'chirish
Biz sizning hisobingizga kirish orqali sizning hisobingizdagi ma'lumotlarni tahrirlash imkoniyatini taqdim etamiz. Biz bilan bog'lanish orqali foydalanuvchi hisobingizni o'chirishni so'rashingiz mumkin. Siz bizga taqdim etgan va sizning foydalanuvchi hisobingizda mavjud bo'lmagan boshqa ma'lumotlar, masalan, bizning forumlarda paydo bo'lishi mumkin bo'lgan xabarlar, sizning foydalanuvchi qayd yozuvingiz o'chirilgan bo'lsa ham, bizning xohishimiz bo'yicha bizning saytimizda qolishda davom etishi mumkin. Iltimos, bizning Foydalanish shartlari.

9. Ushbu Maxfiylik siyosatiga kiritilgan o'zgartirishlar
Biz vaqti-vaqti bilan ogohlantirmasdan ushbu Siyosatga o'zgartirishlar kiritishimiz mumkin.

10. KAFOLAT YO'Q
Ushbu Maxfiylik siyosati ma'lumotlarni saqlash bo'yicha bizning standartlarimizni bayon qilgan bo'lsa-da va biz ularni bajarish uchun harakat qilamiz, ammo biz ushbu standartlarga kafolat berishga qodir emasmiz. Ma'lumotlarning oshkor qilinishiga olib keladigan, bizdan tashqari omillar bo'lishi mumkin. Natijada, biz ma'lumotlarni saqlash yoki oshkor qilmaslik bilan bog'liq har qanday kafolatlar yoki tavsiyalarni rad etamiz.

11. Bog'lanish uchun ma'lumot
Agar ushbu Siyosat yoki bizning platformamiz haqida savollaringiz bo'lsa, iltimos, iltimos Aloqa.